O meni

Vjerujem da se svi mi mijenjamo tijekom cijelog života. Neke ta promjena iznenadi, a drugi njome svjesno upravljaju u željenom smjeru.

Radeći godinama u organizaciji koja je prigrlila kulturu coachinga u leadershipu kao kompetitivnu prednost, dobio sam priliku sustavno coachati i biti coachan kroz vrijeme. 

S jednakom disciplinom (i kompetitivnošću) koju sam ponio iz korporativnog svijeta, posvetio sam se novom području. Tako sam uz stalnu primjenu coachinga u organizacijskom okruženju istu usavršio kroz Gallup® Strengths-based coaching, Academy of Executive Coaching i NLP Coaching te danas imam priliku raditi kao executive coach s nekim od vodećih regionalnih kompanija.

Vjerujem da postoje trenuci u životu kada svatko od nas treba partnera koji će nam pomoći sagledati vlastite potencijale i napraviti sljedeći korak. Iz istog razloga, kroz coaching danas pomažem ostvarenim menadžerima i poduzetnicima uskladiti karijeru sa privatnim životom, napraviti sljedeći korak na odgovorniju i izazovniju voditeljsku poziciju, definirati vlastita ograničenja i razvojna područja koja vode ka promjenama koja traju.

KAKO MOŽETE BITI SIGURNI DA ZNAM ŠTO RADIM?

Ako ste stigli do ovdje, niže ćete naći i ostale važne informacije.

Svoje sadržajno poslovno iskustvo izgradio sam kao voditelj prodaje za poslovne korisnike u telekom industriji. Nakon toga pružila mi se prilika rada u multinacionalnoj  međunarodnoj korporaciji gdje sam radio kao voditelj hrvatskog tržišta. Ubrzo sam napredovao do Country Managera za Centralnu Europu nakon čega preuzimam vođenje specijaliziranih kanala prodaje s fokusom na građenje strateških odnosa za Europske i Globalne poslovne korisnike. Napredovao sam i zaokružio svoju karijeru na poziciji globalnog voditelja prodaje za ključne korisnike regije Europa Middle East  i Afrika.

Svoju ekspertizu započeo sam diplomiranjem na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Kao jedan od stipendista završio sam Executive MBA na Cotrugli Business School u Zagrebu, a  želja za rastom i razvojem odvela me je do certificiranja kao NLP Master i NLP Coach kroz uspješno završenu NLP Business Akademiju. Svoje iskustvo i znanje nadopunjujem na jednoj od najpoznatijih akademija za Business Coaching – Academy of Executive Coaching London gdje doživljavam potpuni zaokret i odlučujem se na jedan novi put u karijeri. 

Svoje coaching putovanje zaokružujem kroz kao GALLUP® CERTIFIED Strengths Coach te kao e2grow CERTIFIED HIGH PERFORMING TEAM Coach.

Dodatno sam certificiran za provođenje Hogan Assessment-a te sam certificirani LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator.

Svoju ekspertizu u poslu spajam s ljubavlju prema prenošenju znanja i radu s ljudima te danas radim ono što volim. Istinski uživam u svome pozivu i novoj karijeri na jedan drugačiji način kroz  koji punim baterije i nemam osjećaj da radim. Posebno me veseli razvoj i napredak kod klijenata i mogućnost da mogu dati nešto od sebe. Coaching je bio ljubav na prvi pogled i taj alat smatram neizostavnim kod svakoga tko želi više za sebe. 

Sa terena nosim razumijevanje prema korporacijskoj kulturi, složenim odnosima, rad u multinacionalnom okruženju, kompleksnim organizacijskim strukturama. Imao sam prilike iskusiti kako stvari funkcioniraju u cijelom svijetu te  naučiti kako izgleda stres kroz svakodnevne pritiske. Sve  me to osnažilo i učinilo boljom osobom spremnom za neka nova iskustva i suradnje. 

U slobodnim trenucima dio vremena posvećujem svojoj mentalnoj, duhovnoj i fizičkoj higijeni. Često trčim Maksimirom, meditiram i čitam jer strastveno vjerujem u samodisciplinu i cjeloživotno učenje. Pozitivac u duši, volim prirodu, putovanja, vrijeme provedeno  s prijateljima i ono meni najvažnije, sa svojom obitelji koja mi je podrška kroz cijelo moje putovanje.

Nabrajanje profesionalnih akreditacija je jedno, no kada se odlučite potražiti podršku da bi napravili pozitivnu promjenu u životu, tada je važnije pronaći nekoga za koga vjerujete i osjećate da može raditi s vama i da se s tom osobom možete povezati.

Ta „kemija“ se može dogoditi ili ne, ali ja sam uvijek spreman istražiti način da li i kako možemo raditi zajedno. Kao doživotni student škole osobnog i profesionalnog razvoja, koristim svaku priliku za nadogradnju svojih znanja i vještina kako bih ti mogao dati najbolju moguću podršku.

Ako mislite da vam mogu pomoći, slobodno me kontaktirajte i pitajte što vas zanima.

Pratite me i na LinkedInu!